Theorie halen in Haarlem

Theorie halen HaarlemHet halen van het theoriecertificaat is bepaald niet onbelangrijk. Deze heb je namelijk nodig om het praktijkexamen aan te vragen. Je mag zonder certificaat wel beginnen met rijlessen, maar als je wilt afrijden moet je toch echt het theoriepapiertje aan de examinator kunnen overhandigen. Door de theorieles van Autorijschool Cakmak krijg je een goede voorbereiding en kun je het theorie-examen met een gerust hart tegemoet zien.

Waarom theorieles?

Natuurlijk kun je thuis leren met boekjes (verkrijgbaar bij de rijschool) en op het internet, maar in de praktijk blijkt dat voor 60 tot 80 procent van de leerlingen slecht uit te pakken en niemand zit te wachten op een herexamen. Autorijschool Cakmak heeft in Haarlem een volledig ingericht theorielokaal, waar je uitgebreid en op de juiste manier wordt voorbereid op het theorie-examen. De ervaren instructeurs weten welke onderwerpen belangrijk zijn en welke inzichten je nodig hebt om het examen succesvol af te leggen.

Wanneer theoriecertificaat halen?

Autorijschool Cakmak Haarlem adviseert je om het theoriecertificaat in het begin van de rij-opleiding te halen. Daardoor heb je al in een vroeg stadium voldoende kennis van de verkeersregels en dat bevordert het leerproces aanzienlijk. Daardoor haal je sneller je rijbewijs en ben je ook nog eens goedkoper uit. Het theoriecertificaat is 1.5 jaar geldig.

Aanvragen Theorie examen

Reserveer je theorie-examen voor de personenauto, motor en bromfiets via CBR online. Hier kun je ook inloggen om je reservering te wijzigen of te raadplegen. Het reserveren van een herexamen kan pas een dag nadat je bent gezakt voor het examen. Het theorie-examen is niet plaatsgebonden, je kunt het examen doen op de locatie die jou het beste uitkomt.

Theorieles tijden en locatie

De lessen vinden plaats in onze rijschool aan de Italiëlaan 153 in Haarlem. Je kunt op de volgende tijden deelnemen aan de theorielessen:

  • maandag van 18:00 tot en met 20:00
  • dinsdag van 18:00 tot en met 20:00
  • woensdag van 18:00 tot en met 20:00

Wil je meer weten over het halen van het theoriecertificaat of wil je jezelf inschrijven? Neem dan contact met ons op of loop eens binnen in onze rijschool in Haarlem. Wil je online oefenen? klik dan hier.

Meld je aan en haal jouw rijbewijs

Of meld je aan voor een proefles

BEL ME TERUG

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo snel mogelijk terug bellen.

Als u niet kunt wachten kunt u ons ook direct bellen, dat kan via ons nummer: +31 6 5469 1861

Kies uw les

Autorijles tarieven

Motorrijles tarieven

Bromfiets tarieven

Taxi opleiding tarieven

Momenteel is de site nog half in constructie. U kunt al wel rondkijken maar aanmelden is nog niet online mogelijk. NEem contact met ons op om u aan te melden.