Rijschool Haarlem

Onze rijschool in Haarlem

Op zoek naar een goede rijschool in Haarlem? Dan zit je goed bij Cakmak, al meer dan 20 jaar de professionele en voordelige rijschool in Haarlem en omgeving. Bij rijschool Cakmak bepaal je zelf het tempo van het lestraject richting het rijexamen. Bij ons krijg je een rijopleiding op maat. Of je nu reguliere lessen volgt of gaat voor een spoedtraject, bij onze rijschool in Haarlem weet je zeker dat je les krijgt van een gecertificeerde en ervaren rijinstructeur die er voor zorgt dat je de best mogelijke voorbereiding op het CBR-examen krijgt. Kies voor een kwalitatief hoogwaardig en toch betaalbare rijschool, kies voor Cakmak Haarlem.

Aanpak rijschool Cakmak Haarlem

Een rijopleiding bij onze rijschool begint met een vrijblijvende intake-les. Tijdens deze les krijgt de instructeur een behoorlijk beeld van jouw vaardigheid als chauffeur, je inzicht in het verkeer en je natuurlijke talent voor autorijden. Naar aanleiding van deze les kan de rijschool aangeven hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt om het examen succesvol af te kunnen ronden en of je bijvoorbeeld geschikt bent voor het doorlopen van versnelde rijopleiding. 

Deze proefles is tevens een goede manier om kennis te maken met de auto, de instructeur, de lesstof en onze methode. Als onze aanpak je bevalt, kunnen we afspreken hoe we de rijopleiding verder laten verlopen en kun je beginnen met lessen.

Rijschool Haarlem – Instructeur

Bij Rijschool Cakmak Haarlem krijg je altijd rijles van dezelfde instructeur die jouw vorderingen nauwkeurig bijhoudt in een daarvoor ontworpen lesschema. Hierdoor heeft de instructeur altijd een goed inzicht in hoe je er voor staat en waar je nog aan moet werken om het rijbewijs te kunnen halen. 

Je kunt er vanuit gaan dat je bij onze rijschool in Haarlem altijd de best mogelijke begeleiding krijg en dat de instructeur er voor zorgt dat je een optimale voorbereiding krijgt op het praktijkexamen. Dat blijkt ook wel uit het hoge slagingspercentage van onze rijschool in Haarlem.

Slagingspercentage

Onze rijschool heeft een zeer hoog slagingspercentage. Het ligt ver boven het gemiddelde slagingspercentage van Haarlem. Zo’n 70 procent van de leerlingen slaagt tijdens het eerste examen (het gemiddelde van Haarlem is 55 procent). Een groot aantal leerlingen slaagt dus in één keer! Bij Autorijschool Cakmak haal je dus snel je rijbewijs en heb je vaak minder lessen nodig dan bij een groot aantal andere rijscholen in de regio Haarlem.

Theorie

Wanneer je een rijopleiding start bij rijschool Camkmak in Haarlem, raden we je aan om in een vroeg stadium je theorie te halen. Je hebt het certificaat, dat anderhalf jaar geldig is, immers nodig om het examen aan te kunnen vragen. Natuurlijk wordt je ook in de voorbereiding van dit examen grondig voorbereid door onze instructeurs.

Rijles vanaf 16 jaar

Bij rijschool Cakmak Haarlem kun je dankzij 2toDrive al op je 16,5 beginnen met rijles. Als je 16 wordt, kun je alvast je theorie halen. Een half jaar later mag je beginnen met praktijklessen en op je zeventiende mag je het praktijkexamen afleggen. Tot je achttiende rijdt je onder begeleiding van een zelf gekozen rijcoach. Na je achttiende verjaardag mag je alleen de weg op.

Rijschool Haarlem – spoedcursus

Heb je zeer snel een rijbewijs nodig? Kies dan voor een spoedcursus of versnelde rijopleiding van rijschool Cakmak Haarlem. In een verhoogd tempo word je voorbereid op het rijexamen. Je moet in een korte tijd goed leren rijden en alle regels leren. De een heeft meer aanleg dan de ander. 

Tijdens een proefles kan de instructeur goed inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt om het rijbewijs te halen en of je geschikt bent voor een versnelde rijopleiding. Het is sowieso aan te raden om de theorie te halen voordat je aan de spoedcursus begint.

Faalangst? Wij zijn er voor je

Kamp je met faalangst en zie je het rijexamen met knikkende knieën tegemoet? Dat betekent zeker niet dat je geen rijbewijs kunt halen. De instructeurs van rijschool Cakmak Haarlem zijn gekwalificeerd om rijles te geven aan mensen met faalangst. Door een rustige en persoonlijke aanpak wordt je goed voorbereid op wat komen gaat, 

zodat je het rijexamen met een gerust hart tegemoet kunt zien. Onze rijschool heeft veel ervaring met faalangstbegeleiding en ervaring leert dat ook leerlingen met faalangst prima hun rijbewijs kunnen halen.

Rijschool voor leerlingen buiten Haarlem

Rijschool Cakmak is gevestigd in Haarlem, maar ook leerlingen die buiten Haarlem wonen zijn natuurlijk van harte welkom. Dus woon je in Velserbroek, Nieuw-Vennep, Hillegom, Heemskerk, Beverwijk, Santpoort, Bloemendaal, Hoofddorp, Heemstede, IJmuiden, Velserbroek of een andere plaats in de buurt van Haarlem en wil je ook snel je rijbewijs halen? Kies dan voor rijschool Cakmak.

Wil je meer weten over onze rijschool of wil je direct een vrijblijvende proefles aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dan plannen we gelijk de les in.

Neem contact op

Wij regelen de rest

Italiëlaan 149a, 2034BZ Haarlem

(023) 5339694 - (06) 54691861

info@cakmak.nl

Meld je aan en haal jouw rijbewijs

Of meld je aan voor een proefles

BEL ME TERUG

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo snel mogelijk terug bellen.

Als u niet kunt wachten kunt u ons ook direct bellen, dat kan via ons nummer: +31 6 5469 1861

Kies uw les

Autorijles tarieven

Motorrijles tarieven

Bromfiets tarieven

Taxi opleiding tarieven

Momenteel is de site nog half in constructie. U kunt al wel rondkijken maar aanmelden is nog niet online mogelijk. NEem contact met ons op om u aan te melden.