Rijles Haarlem

Rijles volgen in Haarlem?

Wil je rijles volgen in Haarlem? Kies dan voor rijles van Autorijschool Cakmak, al meer dan twintig jaar de rijschool voor kwalitatief hoogwaardige rijlessen in de regio Haarlem. Het valt misschien nog niet mee om de juiste rijschool te vinden in Haarlem. Wanneer je kiest voor rijles bij Cakmak weet je zeker dat je les krijgt van een vakkundige instructeur met veel ervaring, dat je veel persoonlijke aandacht en service krijgt en ook nog eens niet teveel betaalt. Daarnaast kies je voor een rijschool met een hoog slagingspercentage. Genoeg redenen dus om te kiezen voor rijlessen van Autorijschool Cakmak uit Haarlem.

Eerste rijles in Haarlem

Tijdens de eerste rijles bij rijschool Cakmak in Haarlem maakt de instructeur de balans op over je huidige rijvaardigheden en inzicht in het verkeer. Onze instructeurs zijn ervaren genoeg om op dat moment een inschatting te maken van hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat hebben (ook kunnen we tijdens deze rijles bepalen of je geschikt bent voor een eventuele versnelde opleiding). 

Als je na deze eerste les kiest voor Cakmak dan maken een rijopleiding plan op maat dat aansluit op wat je al kunt en op wat jij wilt. Wij zijn flexibel qua planning en houden bij het inplannen van de rijlessen rekening met jouw agenda. Tevens is de eerste rijles (proefles) voor jou een goede manier om kennis te maken met onze werkwijze.

Rijles Haarlem met vaste instructeur

Je krijgt altijd rijles van een vaste instructeur die je vorderingen nauwkeurig bijhoudt en registreert. Daardoor weet je precies waar je aan toe bent en weet de instructeur waar er eventueel nog bijgestuurd moet worden. 

Zo kunnen we ook precies inschatten of je al klaar bent voor het rijexamen of niet. Je wordt altijd opgehaald en weer teruggebracht naar een afgesproken locatie.

Rijlessen en theorie

Als je begint met rijlessen is het verstandig om niet te lang te wachten met halen van het theorie-certificaat. Naast rijles kun je bij Cakmak in Haarlem ook een uitgebreide theoriecursus volgen.

Wil je meer weten over onze rijschool of wil je direct de eerste rijles inplannen? Neem dan zeker contact met ons op.

Neem contact op

Wij regelen de rest

Dammersboog 60, 1991 XS Velserbroek

(023) 5339694 - (06) 54691861

info@cakmak.nl

Meld je aan en haal jouw rijbewijs

Of meld je aan voor een proefles

BEL ME TERUG

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo snel mogelijk terug bellen.

Als u niet kunt wachten kunt u ons ook direct bellen, dat kan via ons nummer: +31 6 5469 1861

Kies uw les

Autorijles tarieven

Motorrijles tarieven

Bromfiets tarieven

Taxi opleiding tarieven

Momenteel is de site nog half in constructie. U kunt al wel rondkijken maar aanmelden is nog niet online mogelijk. NEem contact met ons op om u aan te melden.