Start met je eerste rijles!

Aanmelden voor een proefles

Kies je les

Auto Proefles aanvragen

Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een proefles bij Autorijschool Cakmak in Haarlem. Ervaar persoonlijke begeleiding en een leerplan op maat tijdens deze kennismakingsles. Onze ervaren instructeurs staan klaar om hun kennis met je te delen en onze effectieve lesmethoden te introduceren. Kies een lesduur die bij jou past:

 • 1 uur: €50,-
 • 1,5 uur: €60,-
 • 2 uur: €70,-

Elke proefles is bedoeld om jou een inzicht te geven in onze lesaanpak en om samen te evalueren welk lespakket het beste aansluit bij jouw rijbehoeften. Na de proefles voorzien we je van een persoonlijk lestraject advies, zodat je optimaal voorbereid kunt starten met je rijopleiding. Schrijf je in via het onderstaande formulier en wij regelen snel een afspraak voor je proefles. Begin aan jouw reis naar het rijbewijs met Autorijschool Cakmak!

Waarom Autorijschool Cakmak kiezen voor je rijopleiding?

Toonaangevend Slagingspercentage: Met een indrukwekkend slagingspercentage van 80% in 2024, staat Autorijschool Cakmak op nummer één in heel Noord-Holland onder rijscholen met meer dan 100 geslaagden. Onze effectieve lesmethoden hebben meer dan 250 leerlingen succesvol door hun examens geholpen.

Ervaring en Expertise: Jaarlijks vertrouwen ongeveer 300 leerlingen op onze expertise. Ondanks deze grote aantallen zorgen we ervoor dat elke leerling de vrijheid heeft om lessen te plannen die hen uitkomen, zonder in te boeten aan persoonlijke aandacht.

Uitstekende Klantbeoordelingen: Autorijschool Cakmak wordt gewaardeerd met een perfecte score van 5.0 op Google, gebaseerd op meer dan 440 reviews. Dit bewijst onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Moderne en Veilige Voertuigen: Onze vloot bestaat uit de nieuwste en goed onderhouden voertuigen, altijd voorzien van de nieuwste veiligheidstechnologieën en regelmatig geüpdatet om aan de hoogste standaarden te voldoen. Jouw veiligheid is onze prioriteit.

Speciale Programma’s voor Iedereen: Wij bieden diverse gespecialiseerde cursussen aan, zoals faalangsttrainingen en theoriecursussen. Met onze volledige pakketten bieden we alles wat je nodig hebt om je rijbewijs te behalen, aangepast aan jouw persoonlijke behoeften.

Kies voor Autorijschool Cakmak en ervaar zelf waarom wij de beste keuze zijn voor jouw rijopleiding. Schrijf je in voor een proefles en begin je reis naar het rijbewijs met vertrouwen en de beste begeleiding in de regio.

Heb je al een proefles gehad?
Meld je aan voor reguliere lessen!

Aanmeldformulier

Je kunt eenmaal gebruik maken van een proefles, we maken telefonisch een afspraak na je aanmelding

Soort Proefles
Voorkeuren
Jouw gegevens

Motor Proefles aanvragen

Ontdek motorrijden met een proefles bij Autorijschool Cakmak, beschikbaar op zaterdagen.

 • Duur van de proefles:
  • 60 minuten voor €40
  • 90 minuten voor €50
  • 120 minuten voor €60
 

Tijdens deze kennismakingsles rijd je op onze nieuwste lesmotoren, begeleid door ervaren instructeurs. We evalueren samen het beste lespakket voor jou en je ontvangt persoonlijk advies voor je vervolgopleiding.

Meld je aan voor een proefles en start jouw avontuur in motorrijden bij Autorijschool Cakmak zonder vertraging!

Waarom kiezen voor motorrijles bij Autorijschool Cakmak?

Toonaangevend Slagingspercentage: Bij Autorijschool Cakmak zijn we trots op ons indrukwekkende slagingspercentage van 80% in 2024, het hoogste in heel Noord-Holland bij rijscholen met meer dan 100 geslaagden. Onze effectieve lesmethoden hebben al meer dan 250 leerlingen succesvol geholpen bij het behalen van hun motorrijbewijs.

Ervaring en Expertise: Jaarlijks vertrouwen ongeveer 300 leerlingen op onze expertise voor hun motorrijopleiding. We zijn een grote rijschool, maar we behouden onze focus op persoonlijke aandacht en bieden flexibiliteit in het plannen van lessen.

Uitstekende Klantbeoordelingen: Met een perfecte beoordeling van 5.0 op Google, gebaseerd op meer dan 440 recensies, onderstrepen we onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze leerlingen waarderen de persoonlijke benadering en de professionaliteit van onze instructeurs.

Moderne en Veilige Voertuigen: We gebruiken altijd de nieuwste en best onderhouden motorfietsen, uitgerust met de modernste veiligheidstechnologieën. Dit garandeert een veilige en comfortabele leeromgeving voor alle cursisten.

Speciale Programma’s: Onze rijschool biedt een scala aan speciale programma’s, waaronder faalangsttrainingen en theoriecursussen. Met onze volledige lespakketten bieden we alles wat nodig is om je motorrijbewijs te halen, aangepast aan jouw persoonlijke leerbehoeften.

Kies voor Autorijschool Cakmak en begin je motorrijopleiding met de beste begeleiding en support. Schrijf je in voor een proefles en ervaar zelf waarom wij de beste keuze zijn voor jouw rijopleiding.

Heb je al een proefles gehad?
Meld je aan voor reguliere lessen!

Aanmeldformulier

Je kunt eenmaal gebruik maken van een proefles, we maken telefonisch een afspraak na je aanmelding

Soort Proefles
Voorkeuren
Jouw gegevens

BROMFIETS Proefles aanvragen

Ontdek bromfietsrijden met een proefles bij Autorijschool Cakmak!

Duur van de proefles: 60 minuten.
Kosten: €40,-.

In deze kennismakingsles ervaar je het rijden op onze nieuwste scooters onder begeleiding van ervaren instructeurs. We evalueren samen welk lespakket het beste aansluit bij jouw behoeften, en je krijgt na de les persoonlijk advies over het vervolg van je opleiding.

Meld je aan en begin jouw reis naar het bromfietsrijbewijs zonder vertraging!

Waarom kiezen voor bromfietsrijles bij Autorijschool Cakmak?

Toonaangevend Slagingspercentage: Bij Autorijschool Cakmak zijn we trots op ons indrukwekkende slagingspercentage van 80% in 2024, wat ons de topkeuze maakt voor bromfietsrijles in Noord-Holland.

Ervaring en Expertise: Jaarlijks kiezen ongeveer 150 leerlingen voor onze bromfietsrijlessen, aangetrokken door onze bewezen expertise en de mogelijkheid om lessen flexibel te plannen zonder in te boeten aan persoonlijke aandacht.

Uitstekende Klantbeoordelingen: Met een perfecte beoordeling van 5.0 op Google, blijkt onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid uit meer dan 440 recensies.

Moderne en Veilige Voertuigen: Onze vloot bestaat uit de nieuwste, goed onderhouden scooters, uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnologieën, om een veilige leerervaring te garanderen.

Speciale Programma’s: Naast reguliere rijlessen bieden wij speciale programma’s zoals faalangsttrainingen en theoriecursussen, allemaal ontworpen om je optimaal voor te bereiden op het bromfietsrijbewijs.

Start je bromfietsrijopleiding bij Autorijschool Cakmak voor de beste begeleiding en ondersteuning. Schrijf je in voor een proefles en ervaar zelf waarom wij de beste keuze zijn voor jouw rijopleiding.

Heb je al een proefles gehad?
Meld je aan voor reguliere lessen!

Aanmeldformulier

Je kunt eenmaal gebruik maken van een proefles, we maken telefonisch een afspraak na je aanmelding

Soort Proefles
Voorkeuren
Jouw gegevens

TAXILES AANVRAGEN

Begin je carrière als taxichauffeur met een eerste les bij Autorijschool Cakmak!

Eerste les en kennismaking:

 • Duur: 120 minuten
 • Kosten: €140,-
 

Deze uitgebreide eerste sessie omvat alle benodigde lesmaterialen en een grondige voorbereiding op je taxi praktijkexamen. Tijdens de les wordt je rijgedrag beoordeeld, en je leert de snelste en meest efficiënte routes te kiezen zonder hulpmiddelen. We bepalen ook jouw communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid.

Onze lessen staan bekend om hoge kwaliteit, gegeven in je eigen taal, wat bijdraagt aan een succesvol leerproces. Autorijschool Cakmak biedt een hoger slagingspercentage en transparante kostenstructuur.

Meld je aan voor deze eerste les en zet een stap naar een succesvolle carrière in de taxibranche!

Waarom kiezen voor taxi-opleiding bij Autorijschool Cakmak?

Toonaangevend Slagingspercentage: Wij zijn trots op ons hoge slagingspercentage van 80% in 2024, wat ons een topkeuze maakt voor taxi-opleidingen in Noord-Holland.

Ervaring en Expertise: Jaarlijks kiezen ongeveer 300 leerlingen voor onze taxi-opleiding, dankzij onze bewezen expertise en de flexibiliteit in lesplanning.

Uitstekende Klantbeoordelingen: Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid is bevestigd door een perfecte score van 5.0 op Google uit meer dan 440 recensies.

Moderne en Veilige Voertuigen: Onze vloot bestaat uit de nieuwste en goed onderhouden voertuigen, voorzien van de nieuwste veiligheidstechnologieën.

Speciale Programma’s: Naast praktijklessen bieden wij faalangsttrainingen en theoriecursussen aan, ontworpen om je optimaal voor te bereiden op je taxi-examen.

Start je taxi-opleiding bij Autorijschool Cakmak en ervaar de beste begeleiding en ondersteuning. Schrijf je in voor je eerste les en begin met vertrouwen aan je weg naar het taxichauffeurschap.

Aanmeldformulier

Dit is geen proefles, het is een eerste les om kennis te maken en jou een indicatie te geven van de vooruitzicht.

Soort les
Voorkeuren
Jouw gegevens

Zij zijn geslaagd! Nu jij nog!

Allemaal gefeliciteerd en veel veilige km's toegewenst!

Start je avontuur bij Autorijschool Cakmak!

Klaar om achter het stuur te kruipen? Kies hieronder je startoptie:

Aanmelden voor een proefles

Maak kennis met onze rijschool tijdens een proefles. Perfect om te zien of onze aanpak bij je past.

Aanmelden voor reguliere lessen

Weet je al dat je wilt starten met rijlessen? Schrijf je direct in en begin aan je rijopleiding.