Start met je eerste rijles!

Proefles aanvragen

Proefles aanvragen

Ontdek de weg naar rijvaardigheid met onze proeflessen bij Autorijschool Cakmak. Tijdens deze introductie krijg je de kans om vertrouwd te raken met onze professionele instructeurs en unieke lesaanpak. Kies de duur die het beste bij jou past:

– 1 uur: €50,-
– 1,5 uur: €60,-
– 2 uur: €70,-

De proefles is ontworpen om jou een voorproefje te geven van onze lesmethoden en om samen te bepalen welk lespakket het beste aansluit op jouw behoeften. Na de proefles ontvang je een persoonlijk advies over het vervolg van je rijopleiding. Meld je aan via het onderstaande formulier, en we nemen snel contact met je op om de proefles in te plannen. Maak een vliegende start richting rijbewijs met Autorijschool Cakmak!

Waarom rijschool Cakmak?

  1. Persoonlijke Aanpak: Bij Autorijschool Cakmak geloven we in een persoonlijke benadering. Tijdens de proefles krijg je de kans om kennis te maken met onze ervaren instructeurs, die de lesmethode aanpassen aan jouw specifieke behoeften en leertempo.

  2. Transparante Prijzen: Onze proeflessen zijn niet alleen waardevol maar ook betaalbaar. Met heldere tarieven van €50,- voor 1 uur, €60,- voor 1,5 uur en €70,- voor 2 uur, bieden we transparantie in kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

  3. Inzicht in Lesmethode: De proefles geeft je inzicht in onze lesmethoden en hoe wij te werk gaan. Je ervaart de effectiviteit van onze aanpak en hebt de mogelijkheid om vragen te stellen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over jouw rijopleiding.

  4. Advies op Maat: Na de proefles ontvang je een persoonlijk advies over het vervolg van je rijopleiding. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, dit advies helpt je bij het kiezen van het meest geschikte lespakket.

  5. Flexibiliteit: We begrijpen dat iedereen een ander leerproces heeft. Onze proeflessen bieden flexibiliteit, zodat je kunt kiezen welke duur het beste bij jou past. Dit stelt ons in staat om de proefles zo optimaal mogelijk voor jou in te richten.

Aanmeldformulier

Je kunt eenmaal gebruik maken van een proefles, we maken telefonisch een afspraak na je aanmelding