De weg naar jouw rijbewijs!

Wil je rijles volgen in Haarlem? Kies dan voor rijles van Autorijschool Cakmak, al meer dan dertig jaar dé rijschool voor kwalitatief hoogwaardige rijlessen in de regio Haarlem. Het valt misschien nog niet mee om de juiste rijschool te vinden in Haarlem. Wanneer je kiest voor rijles bij Cakmak weet je zeker dat je les krijgt van een vakkundige instructeur met veel ervaring, dat je veel persoonlijke aandacht en service krijgt en ook nog eens niet teveel betaalt.

0 jaar
ervaring
0 +
Geslaagden in 2019
0 %
Slagingspercentage!
2 / 5
beoordeling

Rijles Haarlem en omgeving

Auto & Motor rijschool Cakmak Haarlem is met haar activiteiten begonnen in het jaar 1990, opgericht door Dhr. Abdullah Cakmak die met veel toewijding deze rijschool heeft uitgebouwd tot een waar begrip in Haarlem en de wijde omgeving. Auto-Motorrijschool Cakmak is gespecialiseerd in de opleiding voor het B rijbewijs ( personenauto ) en taxi-opleidingen

Rijschool Cakmak

Dammersboog 60
1991 XS Velserbroek

Telefoon: 023 533 96 94
Mobiel: 06 54 69 18 61

Email: info@cakmak.nl
Website: https://www.cakmak.nl

Kvk: 34304122

Email: info@cakmak.nl
Website: https://www.cakmak.nl

Kvk: 34304122

Eerste rijles Haarlem

Tijdens de eerste rijles bij rijschool Cakmak in Haarlem maakt de instructeur de balans op over je huidige rijvaardigheden en inzicht in het verkeer. Onze instructeurs zijn ervaren genoeg om op dat moment een inschatting te maken van hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat hebben (ook kunnen we tijdens deze rijles bepalen of je geschikt bent voor een eventuele versnelde opleiding). Als je na deze eerste les kiest voor Cakmak dan maken een rijopleiding plan op maat dat aansluit op wat je al kunt en op wat jij wilt. Wij zijn flexibel qua planning en houden bij het inplannen van de rijlessen rekening met jouw agenda. Tevens is de eerste rijles (proefles) voor jou een goede manier om kennis te maken met onze werkwijze.

Rijles Haarlem met vaste instructeur

Je krijgt altijd rijles van een vaste instructeur die je vorderingen nauwkeurig bijhoudt en registreert. Daardoor weet je precies waar je aan toe bent en weet de instructeur waar er eventueel nog bijgestuurd moet worden. Zo kunnen we ook precies inschatten of je al klaar bent voor het rijexamen of niet. Je wordt altijd opgehaald en weer teruggebracht naar een afgesproken locatie.

Rijlessen en theorie

Als je begint met rijlessen is het verstandig om niet te lang te wachten met halen van het theorie-certificaat. Naast rijles kun je bij Cakmak in Haarlem ook een uitgebreide theoriecursus volgen.

Wil je meer weten over onze rijschool of wil je direct de eerste rijles inplannen? Neem dan zeker contact met ons op.

Aanpak rijschool Cakmak Haarlem

Een rijopleiding bij onze rijschool begint met een vrijblijvende intake-les. Tijdens deze les krijgt de instructeur een behoorlijk beeld van jouw vaardigheid als chauffeur, je inzicht in het verkeer en je natuurlijke talent voor autorijden. Naar aanleiding van deze les kan de rijschool aangeven hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt om het examen succesvol af te kunnen ronden en of je bijvoorbeeld geschikt bent voor het doorlopen van versnelde rijopleiding. Deze proefles is tevens een goede manier om kennis te maken met de auto, de instructeur, de lesstof en onze methode. Als onze aanpak je bevalt, kunnen we afspreken hoe we de rijopleiding verder laten verlopen en kun je beginnen met lessen.

Rijschool Haarlem – Instructeur

Bij Rijschool Cakmak Haarlem krijg je altijd rijles van dezelfde instructeur die jouw vorderingen nauwkeurig bijhoudt in een daarvoor ontworpen lesschema. Hierdoor heeft de instructeur altijd een goed inzicht in hoe je er voor staat en waar je nog aan moet werken om het rijbewijs te kunnen halen. Je kunt er vanuit gaan dat je bij onze rijschool in Haarlem altijd de best mogelijke begeleiding krijg en dat de instructeur er voor zorgt dat je een optimale voorbereiding krijgt op het praktijkexamen. Dat blijkt ook wel uit het hoge slagingspercentage van onze rijschool in Haarlem.

Rijschool Haarlem – spoedcursus

Heb je zeer snel een rijbewijs nodig? Kies dan voor een spoedcursus of versnelde rijopleiding van rijschool Cakmak Haarlem. In een verhoogd tempo word je voorbereid op het rijexamen. Je moet in een korte tijd goed leren rijden en alle regels leren. De een heeft meer aanleg dan de ander. Tijdens een proefles kan de instructeur goed inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt om het rijbewijs te halen en of je geschikt bent voor een versnelde rijopleiding. Het is sowieso aan te raden om de theorie te halen voordat je aan de spoedcursus begint.

Faalangst Rijschool Haarlem

Kamp je met faalangst en zie je het rijexamen met knikkende knieën tegemoet? Dat betekent zeker niet dat je geen rijbewijs kunt halen. De instructeurs van rijschool Cakmak Haarlem zijn gekwalificeerd om rijles te geven aan mensen met faalangst. Door een rustige en persoonlijke aanpak wordt je goed voorbereid op wat komen gaat, zodat je het rijexamen met een gerust hart tegemoet kunt zien. Onze rijschool heeft veel ervaring met faalangstbegeleiding en ervaring leert dat ook leerlingen met faalangst prima hun rijbewijs kunnen halen.

Rijles vanaf 16 jaar

Bij rijschool Cakmak Haarlem kun je dankzij 2toDrive al op je 16,5 beginnen met rijles. Als je 16 wordt, kun je alvast je theorie halen. Een half jaar later mag je beginnen met praktijklessen en op je zeventiende mag je het praktijkexamen afleggen. Tot je achttiende rijdt je onder begeleiding van een zelf gekozen rijcoach. Na je achttiende verjaardag mag je alleen de weg op.

Rijschool voor leerlingen buiten Haarlem

Rijschool Cakmak is gevestigd in Haarlem, maar ook leerlingen die buiten Haarlem wonen zijn natuurlijk van harte welkom. Dus woon je in Velserbroek, Nieuw-Vennep, Hillegom, Heemskerk, Beverwijk, Santpoort, Bloemendaal, Hoofddorp, Heemstede, IJmuiden, Velserbroek of een andere plaats in de buurt van Haarlem en wil je ook snel je rijbewijs halen? Kies dan voor rijschool Cakmak.

Wil je meer weten over onze rijschool of wil je direct een vrijblijvende proefles aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dan plannen we gelijk de les in.

Team Çakmak

Abdullah Çakmak

Oprichter
Manager
Rij-instructeur

Aziz Çakmak

Eigenaar
Rij-instructeur

Mehmet Çakmak

Rij-instructeur