Meer informatie of direct een proefles boeken? Bel nu: 06 54691861

Rijlessen

Rijles in Haarlem

Goed en voordelig leren rijden en snel je rijbewijs halen

Bel naar 023 533 96 94 voor meer informatie of schrijf je nu in..

Rijles Haarlem

Rijles HaarlemWil je rijles volgen in Haarlem? Kies dan voor rijles van Autorijschool Cakmak, al meer dan twintig jaar dé rijschool voor kwalitatief hoogwaardige rijlessen in de regio Haarlem. Het valt misschien nog niet mee om de juiste rijschool te vinden in Haarlem. Wanneer je kiest voor rijles bij Cakmak weet je zeker dat je les krijgt van een vakkundige instructeur met veel ervaring, dat je veel persoonlijke aandacht en service krijgt en ook nog eens niet teveel betaalt. Daarnaast kies je voor een rijschool met een hoog slagingspercentage. Genoeg redenen dus om te kiezen voor rijlessen van Autorijschool Cakmak uit Haarlem.

Eerste rijles Haarlem

Tijdens de eerste rijles bij rijschool Cakmak in Haarlem maakt de instructeur de balans op over je huidige rijvaardigheden en inzicht in het verkeer. Onze instructeurs zijn ervaren genoeg om op dat moment een inschatting te maken van hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat hebben (ook kunnen we tijdens deze rijles bepalen of je geschikt bent voor een eventuele versnelde opleiding). Als je na deze eerste les kiest voor Cakmak dan maken een rijopleiding plan op maat dat aansluit op wat je al kunt en op wat jij wilt. Wij zijn flexibel qua planning en houden bij het inplannen van de rijlessen rekening met jouw agenda. Tevens is de eerste rijles (proefles) voor jou een goede manier om kennis te maken met onze werkwijze.

Rijles Haarlem met vaste instructeur

Je krijgt altijd rijles van een vaste instructeur die je vorderingen nauwkeurig bijhoudt en registreert. Daardoor weet je precies waar je aan toe bent en weet de instructeur waar er eventueel nog bijgestuurd moet worden. Zo kunnen we ook precies inschatten of je al klaar bent voor het rijexamen of niet. Je wordt altijd opgehaald en weer teruggebracht naar een afgesproken locatie.

Rijlessen en theorie

Als je begint met rijlessen is het verstandig om niet te lang te wachten met halen van het theorie-certificaat. Naast rijles kun je bij Cakmak in Haarlem ook een uitgebreide theoriecursus volgen.

Wil je meer weten over onze rijschool of wil je direct de eerste rijles inplannen? Neem dan zeker contact met ons op.

Voordelig rijlessen volgen in Haarlem en omgeving? Schrijf je nu in!

Vragen

Heb je nog vragen over rijles en het halen van het rijbewijs-b? Neem gerust contact met ons op.

Telefoon: 023 533 96 94.

Mobiel: 06 54 69 18 61

Email: info@cakmak.nl.

TOP