Meer informatie of direct een proefles boeken? Bel nu: 06 54691861

Automaat

Rijles in Automaat

Goed en voordelig leren rijden in een auto met automaat

Bel naar 023 533 96 94 voor meer informatie of schrijf je nu in...

Rijles Automaat Haarlem

Rijles Automaat HaarlemWil je liever rijles in een automaat? Ook dat is mogelijk bij Autorijschool Cakmak uit Haarlem. Het kan zijn dat je door een lichamelijke beperking wellicht niet in staat bent om te schakelen, dat je het schakelen teveel gedoe vindt of dat je heel veel haast hebt om je rijbewijs te halen. In al deze gevallen kun je dus rijles krijgen in een auto met automaat. Tegenwoordig zijn trouwens de meeste moderne auto’s verkrijgbaar in een automaat uitvoering, die vaak gunstiger zijn qua gebruik. Wanneer je gaat lessen in een automaat bij rijschool Cakmak in Haarlem kun je er in ieder geval vanuit gaan dat je goed les krijgt van een ervaren rijinstructeur die de juiste papieren op zak heeft.

Voordelen rijles automaat Haarlem

Rijles in een automaat heeft een aantal voordelen. Omdat je je niet met schakelen bezig hoeft te houden, kun je alle aandacht richten op de weg en focussen op het veilig deelnemen aan het verkeer. Daarnaast hoef je één onderdeel niet te leren, waardoor je doorgaans sneller je rijbewijs haalt dan als je rijles neemt in een auto zonder automaat. Dus het kan ook qua kosten wat voordeliger uitvallen. Wel een punt om rekening mee te houden: wanneer je afrijdt in een auto met automaat mag je daarna alleen rijden in een automaat.

Theorie rijles automaat Haarlem

Net zoals bij de ‘reguliere’ rijles wordt je bij rijles in een automaat aangeraden om in een vroeg stadium je theorie te halen, deze is immers anderhalf jaar geldig en zonder het certificaat kun je geen praktijkexamen aanvragen. Rijschool Cakmak uit Haarlem heeft een één daagse cursus waarin je wordt klaargestoomd voor het examen. Er is ook een tweedaagse variant waarbij het examen is inbegrepen.

Kosten rijles automaat

Als je kiest voor rijles in een automaat doe je dat ook tegen onze vaste bijzonder schappelijke tarieven. We beginnen elke rijopleiding met een voordelige intake-les. Waarin je kennis maakt met onze rijschool en waarin de instructeur een inschatting kan maken van jouw instapniveau.

Wil je meer informatie ontvangen over rijles in een automaat of wil je direct een proefles inplannen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Snel je rijbewijs halen in een automaat? Schrijf je nu in!

Vragen

Heb je nog vragen over rijlessen in een automaat? Neem gerust contact met ons op.

Telefoon: 023 533 96 94.

Mobiel: 06 54 69 18 61

Email: info@cakmak.nl.

TOP