Meer informatie of direct een proefles boeken? Bel nu: 06 54691861

Motorrijles

Compleet pakket 895 euro

Voordelig motorrijlespakket inclusief theorie en examen

Bel naar 023 533 96 94 voor meer informatie of schrijf je nu in..

Motorrijles Haarlem

motorrijles-haarlem-motorrijbewijsWil je ook langs de file rijden en alle voordelen en de vrijheid van het motorrijden ervaren? Kies voor motorrijles door motorrijschool Cakmak, al jaren het adres voor goede en toch betaalbare motorrijles in de regio Haarlem. We zijn al lange tijd succesvol in het klaarstomen van mensen voor het motorrijexamen. Hoe snel je dat doet en hoeveel motorrijlessen je daarvoor nodig hebt, ligt vooral aan je eigen wensen en vaardigheden. Bij rijschool Cakmak gaan we uit van het individu en krijg je een motoropleiding op maat. Dus als jij binnenkort wilt gaan genieten van de ultieme vrijheid op de weg, kies dan voor motorrijles van Cakmak uit Haarlem.

Waarom motorrijles bij Cakmak Haarlem?

Motorrijden is heerlijk, maar je bent wel een stuk kwetsbaarder dan je medeweggebruikers in de auto. Je bent weliswaar wendbaarder, maar anderzijds minder beschermd. Je moet daarom zelf extra goed opletten in het verkeer, zeker omdat bijvoorbeeld automobilisten en vrachtwagenchauffeurs je niet altijd zien. Het is dus van groot belang dat je leert omgaan met dit soort situaties. Tijdens de motorrijles van Rijschool Cakmak in Haarlem komen deze aspecten uitgebreid aan bod. Een goede motoropleiding is echt een vereiste als je in de toekomst op een verantwoorde manier wilt genieten van je motor.

Motorrijles Haarlem – motorexamen

Het motorijexamen is opgedeeld in twee verschillende delen. Enerzijds is er het examen waarin wordt getoetst of je zelfstandig en veilig aan het verkeer kan deelnemen en over voldoende inzicht beschikt om op de openbare weg te kunnen rijden. Voordat je aan deze test begint, krijg je eerst een examen in voertuigbeheersing. Dan wordt er alleen gekeken of je de motor onder controle hebt en of je de speciale verrichtingen goed kunt uitvoeren. Op beide examens wordt je tijdens de motorrijles tot in de puntjes voorbereid door onze WRM motorinstructeurs.

Wil je meer weten over onze motoropleiding of wil je de eerste motorrijles in Haarlem inplannen? Neem dan gerust contact met ons op.

Voordelig het motorrijbewijs halen? Schrijf je nu in!

Vragen

Heb je nog vragen over motrorijles en het halen van het motorrijbewijs? Neem gerust contact met ons op.

Telefoon: 023 533 96 94.

Mobiel: 06 54 69 18 61

Email: info@cakmak.nl.

TOP