Meer informatie of direct een proefles boeken? Bel nu: 06 54691861

Speciale aanbieding

Boek nu een GRATIS proefles

en ontvang ook nog eens een flinke korting op een pakket

Bel naar 023 533 96 94 voor meer informatie of schrijf je nu in voor een GRATIS proefles...

Brommerrijbewijs halen Haarlem

Brommerrijbewijs halen Haarlem - bromfietslesIs het tijd om je brommerrijbewijs (bromfietsrijbewijs) te halen en woon je in Haarlem of omgeving? Kies dan voor het volgen van brommer-praktijklessen bij Cakmak in Haarlem, dan haal je snel je brommerrijbewijs. Voordat je begint met lessen moet je het theorie-examen hebben gehaald. Voor het doen van dit examen moet je minstens 15,5 jaar zijn. Met het certificaat op zak kun je dus beginnen met de praktijkvoorbereiding voor het halen van je brommerrijbewijs. Als je reeds in het bezit bent van een rijbewijs voor auto of motor hoef je geen apart bromfietsrijbewijs te halen. Je kunt trouwens alleen examen doen op een brommer (bromfiets of scooter) en niet op een snorfiets. Daarbij is het dragen van een helm natuurlijk verplicht.

Brommerrijbewijs halen Haarlem – examen

Het complete brommerrijbewijs examen duurt drie kwartier. Voor je de weg op gaat heb je eerst een kort kennismakingsgesprek met de examinator. Tijdens dit gesprek moet je jouw identiteitsbewijs en theoriecertificaat kunnen tonen. Dan is het tijd voor de praktijktest op de openbare weg. Tijdens het examen heb je een ontvangertje bij waardoor je instructies en aanwijzingen krijgt van de examinator, die achter je aan rijdt op een bromfiets. Als je wilt kan jouw instructeur ook meerijden tijdens het examen.

De examinator let vooral op je gedrag op de weg en hoe je omgaat met de verschillende verkeerssituaties, bijvoorbeeld het verlenen van voorrang en of je goed oplet wat je medeweggebruikers doen. Niemand is perfect, dus een het maken van een klein foutje is tijdens het examen echt geen ramp. De examinator wil een algemeen beeld krijgen van jou als brommerbestuurder en deelnemer aan het verkeer.

Na het examen krijg je direct te horen of je bent geslaagd en of je dus het brommerrijbewijs mee naar huis mag nemen.

Wil je meer informatie over onze brommerlessen of wil jij je inschrijven? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Snel je brommerrijbewijs halen? Schrijf je nu in voor een gratis proefles!

Vragen

Heb je nog vragen over bromfietsles en het halen van het brommerrijbewijs? Neem gerust contact met ons op.

Telefoon: 023 533 96 94.

Mobiel: 06 54 69 18 61

Email: info@cakmak.nl.

TOP